söndag 18 september 2011

Svartmåneträff med Hel


Söndagen den 25:e september 18.00 - 20.30 är det Svartmåneträff med Hel i Malmö i samarbete med Gudinneföreningen Vanadis.

Under Hels tid är det dags att rensa ut, leta djupt i stökiga lådor och hitta små oväntade skatter däri. Passa på att gör dig av med barlasten, och varför inte ge bort sådant du själv inte har nytta av. Hel är mörker och transformation, hon kan hålla oss i handen när höstvindarna stormar och hjälpa oss höra förmödrars och förfäders viskningar.

Vid denna träff kommer vi att arbeta med sådant vi vill bli av med. Det kan handla om... något inom eller utom oss. Fundera på vad som hindrar dig att växa. Vi kommer också att ge bort saker vi inte behöver. Så tänk på vad du har i gömmorna som aldrig används, men som någon annan skulle kunna bli glad av.

Ta med:
En djupare fundering över saker du vill bli av med.

En gåva - något du hittat hemma, eller skapat av överblivna ting - som du vill ge bort.Gåvan är symbolisk och ska ha en symbolisk förklaring. Vad i livet har du mycket av och vill dela med dig av.

Små extrapresenter som du vill ge till alla deltagare, något från trädgården eller pyssellådan. (dessa gåvor är helt valfria)

Ett eller flera svarta ljus, gärna blockljus som inte kräver ljusstake.

Vi kommer att vara hemma hos mig. Anmälan görs via fb, e-post eller ring end_of_the_skype_highligh0737-530425 begin_of_the_skype_highlighting 0737-530425 end_of_t. Hör också av dig om du behöver adress eller andra uppgifter

//Väl mött Sofia Axelsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar