måndag 17 oktober 2011

Svartmåneträff med Valkyriorna

Möt Valkyriorna - som rider över himlen på hästar som kan galoppera över luft, eller flyger i form av svanar mellan världarna. Valkyriorna vaktar också Bifrost - Regnbågsbron - som binder samma människornas och gudarnas riken. De kan agera som våra guider, hjälpa oss kommunicera med vårt högre jag och skydda oss på vårt ödes väg.

Eftersom Valkyriorna knyter an till var och ens högre jag är detta också ett tillfälle att fira mångfalden - glädjas åt skönheten i de tusentals gudinnor som finns, såväl inom som utom oss.

Nu har vi snart träffats ett helt år under Svartmånen här i Söder. Det börjar bli dags att dra ihop trådarna. Denna träff kommer vi att tillsammans med Valkyriorna resa igenom årshjulet och återknyta kontakten med alla gudinnor vi mött under årets gång. Det är därför ett perfekt tillfälle för dig som missat några eller många träffar att få en glimt av vad vi gjort, och få träffa de gudinnor vi bekantat oss med.

Ta med:
Anteckningsbok och penna.
Ljus i de färger som för tillfället tilltalar dig till vårt gemensamma mångfalds- altare.

Träffen arrangeras i samarbete med Gudinneföreningen Vanadis.
Kostnad: Icke medlemmar 100 kr. Medlemmar gratis, men det finns en kaffekassa för frivilliga bidrag.

När: Söndagen 23 oktober 18.00 - 20.30

Var: I Malmö - kontakta Sofia för adress.

Nästa träff är planerad till 25 november.

För mer information kontakta:
Sofia här på fb, e-post sofia@sofiaaxelsson.se mobil 0737-530425 begin_of_the_skype_highlighting 0737-530425 end_of_the_skype_highlighting

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar