söndag 19 september 2010

Trumma in hösten!

Nu är det dags för höstens första trumcirkel!
Söndag den 26 /9 kl 13-16 i Kylingaröd.

Trummans slag skapar ett rum där helande, trans och häxlig manifestation möjliggörs. Vårt mål är att höja energi för såväl Jorden som oss själva.
En trumcirkel är ett enkelt och kraftfullt sätt att umgås kring Gudinnan och kraften, oavsett vilken erfarenhet man än har.
Med våra röster förstärker vi trummans dans och vi sjunger enkla, mantraliknande sånger. Det krävs ingen förkunskap eller särskild talang, vi utgår från den kunskap ni deltagare har! Vi provar olika rytmer, vi övar och lär oss efterhand.

Vi vill att:
-du har en trumma (egen eller lånad)
-du deltar aktivt med trumma och sång efter bästa förmåga
-du respekterar Gudinnan, häxkonsten och/eller är öppen för de lärdomar som dyker upp
-du har din mobil avstängd under de timmar vi umgås

Vid varje träff kommer vi att bygga en kraftplats (ett altare) tillsammans. Ta gärna med dig ett föremål som du vill ladda med kraften vi skapar. Ta också med fika om du vill stanna en stund efteråt.

OBS! När vi börjar trumma har vi skapat en cirkel och behåller cirkelns energi genom att vara närvarande på alla sätt. Fika, cigg och andra stimuli får vänta tills vi är klara.

Vi kommer att vara på Camillas lilla gård som ligger några km utanför Degeberga. På Camillas marker finns gott om magiska platser. Kanske trummar vi under någon av de stora ekarna, vid den stora granen i bokskogen, vid den lilla bäcken eller på de öppna ängarna där doften av mynta hänger kvar i dina fotspår....

Klä dig klokt!! Vi går bara in om trummorna (eller vi) blir för ledsna av fukt.
Hör av dig till Sofia om du kommer.
Hör också av dig till Sofia om du INTE kommer!

Varmt Välkomna
Sofia och Willenda

Alla kan trumma!

2 kommentarer:

  1. Just vad jag också tänkte skriva. Åh så söt! En bild man blir riktigt glad av! :D

    SvaraRadera