måndag 15 november 2010

Vana systrar!

Månsystrars klan och Gudinneföreningen Vanadis spinner trådar över vårt avlånga land och bildar Vanadis Syd!

Den nystartade, spännande Gudinneföreningen Vanadis har sitt säte i Jämtland och deras arrangemang sker oftast i Östersund . Vi som bor längre ner i landet har en tid kunnat läsa om deras evenemang och träffar och har naturligtvis varit gröna i ansiktet av avundsjuka.
Nu har vi fått möjligheten att starta en sydgrupp och vi hoppas att ni ska tycka det är lika kul som vi. Månsystrars klan finns givetvis kvar och kommer blogga här som tidigare. Skillnaden blir att en del av våra evenemang görs i Vanadis syds regi.
Redan nu startar Vi. Varmt välkomna!


Svartmånekvällar med Sofia - Lär känna de nordiska Gudinnorna

Med början den 5:e december håller Jag- Sofia, Svartmånekvällar med tema utifrån en nordisk gudinna eller ett väsen som passar för årstiden.
Vi börjar med stillheten i Ginnungagapet och möter där Audhumbla. Sedan vandrar vi med olika Gudinnor och avslutar med Valkyriorna vid den trettonde svartmånen nästa höst.
Den som är med alla gångerna gör en rejäl resa tillsammans med mig och jag ser fram emot ressällskapet. Du kan också välja att komma bara de gånger det passar dig.
Plats : Malmö under vintern

Fullmånekvällar med Willenda
Kvinnor har levt med fullmånen under årtusenden men vad har vi för relation till syster måne nu förtiden? Genom meditation, trumresor och samtal hämtar vi månkraft. Vi utforskar en del av de många mångudinnor som finns över världen. Preliminär start 19 januari.
Plats: Kristianstadtrakten

Mer info
Mer information om dessa evenemang kommer inom kort. Tills dess kan du passa på att bli medlem i Vanadis. Håll dig uppdaterad genom Vanadis föreningens blogg och facebook-sida

3 kommentarer:

  1. Så underbart!!! Jag kommer gärna på besök under eventuell semester till sommaren men helst hade jag ju velat varje månad haha! Hoppas många nappar. Kanonbra iniativ!

    Lycka till!

    Rosenklo

    SvaraRadera