fredag 30 oktober 2009

På sista versen

Frejas dag innan Hels afton kommer här sista delen av Budapests serie om Gudinnan. Många häxor ser Samhain som nyår. Personligen börjar mitt nya år med Vintersolståndet, men Hels afton är en sorts avslutning. Nu går vi in i Drömtiden. Varför inte ta med oss några kloka ord från vår egen visa Hagga.

5 kommentarer:

  1. Hon är så vacker och känns så genuin, jag blir så glad varje gång jag ser henne. En riktig urmorsa som alla skulle behöva!

    SvaraRadera
  2. Ja, hon är verkligen underbar.
    Jag tycker vi följer hennes Frejadags uppmaning- Självvälsignelsen!

    Jag gjorde det förr vid varje fullmåne men har tappat bort det någonstanns längs vägen...
    Dags att plocka upp!

    Willenda

    SvaraRadera
  3. Faktum är att jag (som har tjuvlyssnat på alla delarna för ett antal veckor sedan) har börjat göra Självvälsignelsen på fredagarna sen ett par veckor tillbaka :). Idag efter sista målningen och innan jobbet en tur i badkaret där jag låg o lyssnade på hjärtslagen. sen rosenolja och självvälsignelse framför spegeln med månen på ...

    SvaraRadera
  4. Jag har för den delen börjat göra Starhawks running energy, på mornarna också ... det är kul att arbeta med dom där stora på ett sätt, grundläggande men välgörande o lite som att börja på nytt ...

    SvaraRadera
  5. Ja, jag tänkte mig också att varje Frejadag börja med detta. Även T Thorn Coyle har en liknande spegelritual men när jag hittade Zsuzsannas sång på nätet (lade upp den på facebook) så kände jag bara att ja, den är det. Älskar hennes röst!

    SvaraRadera